söndag 18 oktober 2009

Duells- Dallas Stars

VS



Matchen presenteras av .........



VINST MED 5-4 eft straffar

15/ 3 Match mot Dallas Stars

PER 1


Den på pappret svåraste matchen då Dallas mönstrade flera spelare av div1 klass i laget. Att matchen var direkt avgörande för vem som skulle ta sig till finalen gjorde inte saken sämre.
Duells inleder även denna match mycket starkt. Någon respekt för det kvalificerade motståndet syns inte till. Viktor Brink(Krister U-G/Joacim B) skjuter ett direktskott som passerar Dallas målvakt. 0-1 Tid 1.40 och en dröminledning.

Man ser tydligt att om man ger Dallas möjlighet att passa pucken så hinner vi inte med. Duells håller dock ihop laget och ligger tätt på motståndarna.
Detta betalar sig i form av ett mål Krister U-G (Johan L) och vi leder nu med 0-2 tid 9.52.
Övermodet efter att leda matchen får disciplinen att mjukna. Efter 12.56 tillåts Dallas att åka rakt igenom försvaret och reducera. Ett riktigt pissmål som blev till då vi blev stillastående.
Saken blev ju inte bättre av att dom kvitterar efter 17.23 och oron spred sig i spelarleden.

Skott 14-14

PER 2

Vi inleder andra med ett powerplay och Dallas drar på sig en andra utvisning och det blir spel 5 mot 3 efter 1.19
Direkt på tekning forcerar Thomas Holmgren ( Erik J/ Krister U-G) in ledningspucken. 2-3 tid 1.24

Spelet böljar fram och tillbaka och det är Niclas i kassen som räddar oss gång efter annan. När Erik J åker ut efter 9.50 plockar Dallas fram storspelet i powerplay. Pucken gör jobbet och en skymd Niclas har ingen chans att stoppa kvitteringen efter 11.03

9 minuter kvar och oavgjort. Hur skall detta drama sluta? Orkar Duells stå emot det kvalificerade motståndet? Frågorna är många och svaret kommer efter 15.28 då Bo Eriksson(Krister U-G) skjuter in 3-4 i powerplay.
4.30 kvar och helt klart den mest rafflande matchen hittills. Joacim B åker ut efter 16.35 och nu höjs pulsen avsevärt. Niclas gör parader efter parader i målet och vi lyckas reda ut powerplayet.
Kan det vara så att vi slappnade av efter att vi klarat boxplayet? Mycket möjligt att så var fallet men Dallas har då inte tänkt att ge sig. En markeringsmiss leder fram till 4-4 kvitteringen efter 19.29 och matchen går till Sudden Death straffar.

Skott 15-15

Totalt 29-29 Räddnings% 86.20

SUDDEN DRAMATIKEN
• Thomas Holmgren missar.
• Niclas räddar.
• Joacim Bomb missar.
• Niclas räddar.
• Viktor Brink missar.
• Niclas räddar.
• Krister Unfors-Gustavsson lägger mål.
• Niclas räddar och vi är i final.

FAN VA BRA GUBBAR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar