Matchen presenteras av .....

FÖRLUST MED 2-8

15/3 Final mot Ramberget.

PER 1

Vi börjar väldigt bra och har flera chanser att ta ledningen under de första 10 minuterna. Ramberget spelar bra och har mycket puck. Helt naturligt då dom lirar i en högre division. Vi bjuder upp till dans trots att de nästan är 3,e matchen på raken.
Vi har allt att vinna och det känns därför bittert när Ramberget får göra 1-0 efter 10.51. Helt klart ett offside mål, men domare Strömberg hade ätit så många korvar på Rambergets bekostnad att han stod på röd och gjorde wash-out.
Vi är inte helt ofarliga utan med lite bättre precision och kyla kunde vi mycket väl varit i ledningen.

Rambergets lagkapten Niklas Karlsson kommer åkande genom mittzon, han avlossar ett skott utanför blå som på något otroligt sätt letar sig in mellan benen på en ställd Niclas 2-0 tid 12.57
2 minuter senare smäller dom in 3-0 efter ett riktigt snyggt sidledspass. Niclas var helt chanslös på detta.

Daniel Asp som skulle hålla relativ bra div3 klass skjuter in reduceringen assisterad av Rasmus B efter 18.04. 3-1

Skott 16- 12

PER 2

Vi försökte att lyfta upp spelet och lyckades delvis med detta. Ramberget är ju väldigt rutinerade och gick inte bort sig allt för ofta. Vi hade dock något stolpskott som kunde studsat åt andra hållet med lite tur.
Ramberget ökar på till 4-1 efter 6.41 men det känns ändå som vi är med i matchen. När dom gör 5-1 efter 14.21 känns matchen rätt punkterad.

Vi lägger inte av utan fortsätter att gnugga på. En reducering till 5-2 efter 17.23 Marcus H(Rasmus B) fick oss att tro på ett mirakel. Lyckan blev dock kortvarig när vi gick bort oss i egen zon och Ramberget kunde öka på till 6-2 tid 17.47. Niclas hade nu fått nog i kassen och lämnade över stafettpinnen till Martin.

De två sista minuterna blev ju bara en stor parodi när Ramberget fick göra som dom ville. 7-2 efter 18.32 och 8-2 efter 19.16 bevisar ju bara att vi inte orkade stå upp.