måndag 19 oktober 2009

Träningsmatch mot GPIF

MATCHEN SPONSRAS AV .....



VS


09-10-04
Duells - GPIF 9-6 (6-0, 0-2 ,3-5 )

skott 40-23 ( 18-5, 10-7, 12-11)

Ett riktigt sömnpiller utan någon riktig värdemätare.


Per 1
En vass inledning punkterade matchen direkt.

Efter 4.11 ledde Duells med klara 4-0 och efter första perioden stod det 6-0. GPIF kunde inte mäta sig med Duells offensiv.

Skott 18-5


Per 2

Enda höjdpunkten i andra var att Niclas klev av med intakt nolla. Detta blev tyvärr inte årets längsta nolla.

Martin fick ingen större hjälp i kassen när alla i Duells ville göra mål. 3 mot 1, 2mot 0 och 1mot 0 fick GPIF komma när defensiven totalt glömdes bort. Utvisningarna haglade och GPIF lyckades reducera 2 gånger innan perioden var slut.

Skott 10-7


Per 3


Nu trodde man väl att Duells skulle ta sig samman och bli lite mer diciplinerade. Det var rent ut sagt bedrövligt att se alla dessa enmans-shower på isen. 3 mot 5 inledningsvis och detta lyckades vi lösa på något underligt sätt. Daniel Vigren satte snyggt 7-2 och detta var väl ändå spiken i kistan. Njet. GPIF fick nu helium i lungorna och satte i rask takt( 3min) 3 mål och matchen levde trots likmaskarna i kistan. 7-5 och 9 minuter kvar.

Ett tag höll jag på att krevera i båset. Tack och lov att Jaakko förvaltade straffslaget minuten senare och gav oss lite nödvändigt andrum. Gustav och Holmgren hade gått av i pausen. Holmgren fick magsmärtor när han passade sa han. Har nån sett han passa?! Hoho.

GPIF ger sig inte utan lyckas reducera ytterligare en gång med 4 minuter kvar.

Efter en orutinerad crosschecking får vi spela PP och Daniel Vigren gör hattrick i första matchen. Grattis till detta.

Skott 12-11

Sammanfattning:

Det var ingen större värdemätare ikväll. Positivt att vi gjorde 9 mål framåt och att Daniel fick göra hattrick.Nicklas spelade bra första halvan men våra målvakter kan inte lastas för det stora tappet i andra delen av matchen.

Negativt att vi tappade fokus på vårt spel och inte körde på hela vägen. Odiciplinerat försvarspel i målkåthetens tecken tolkar jag det som. Vi kan mycket bättre och borde nog ha vunnit med minst 15-20 mål om vi kört på. Nu vet vi att det är svårt att få ett stort övertag inledningsvis. Vi behöver någon som coachar oss i båset och ständigt påminner oss om vikten av FOKUS...

/John...

Målskyttar i Duells.

1-0 D Vigren

2-0 R Bengtzen (S Rydeståhl)

3-0 M Lönn ( M Staaf/ T Holmgren)

4-0 J Ljung ( J Pennanen)

5-0 M Lönn

6-0 M Staaf ( G Karlsson/ T Holmgren)

7-2 D Vigren ( J Pennanen)

8-5 J Pennanen (straff)

9-6 D Vigren (J Ljung/ F Berndtsson)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar